Martin Somol

Rabasová 2326, 269 01 Rakovník, tel./fax: 313 513 475, 313 513 455, https://www.palety.cz, e-mail: palety@palety.cz, martin.somol@worldonline.cz


Martin Somol

Palety plastové a přepravní manipulační obaly

Pomáháme našim zákazníkům snižovat jejich celkové logistické náklady a zvyšovat atraktivitu jejich výrobků,klademe důraz na vývoj nových progresivnějších řešení, která přinášejí větší úspory a konkurenční výhody svým uživatelům. Naše systémy jsou používány ve velké řadě průmyslových odvětví včetně automobilového průmyslu, výroby nápojů, zemědělství, maloobchodní distribuce, poštovních služeb a logistických operátorů. Palety jsou základem jednotného způsobu ukládání materiálů.  Tyto palety jsou určeny především pro manipulaci, dopravu, distribuci a skladování téměř všech produktů.

Palety jsou tradičně zhotovovány ze dřeva. V Evropě jsou však již 25 let používány plastové palety, jejichž podíl na celkovém evropském trhu je 8-15 %. Podíl plastových palet na trhu neustále stoupá vzhledem k zákonným opatřením týkajícím se úprav dřevěných palet a jejich vynikajícím vlastnostem ve srovnání s dřevěnými paletami.Plastové palety nabízíme v mnoha rozměrových řadách a různých modifikacích. Oproti lisovaným výrobkům z odpadového plastu se plastové palety vyznačují nižší hmotností, homogenní strukturou a hladkým povrchem. Plastové palety jsou odolné povětrnostním vlivům, jejich přepravní flexibilita v nezatíženém vratném stavu tzn. stohováním či zasouváním dosebe, dosahují  vynikajícího využití prostoru, mohou být snadno opravovány nebo nahrazeny a mohou být různě zabarveny nebo označeny.

Motto - Plastové palety a jejich správné použití závisí na pěti faktorech.Při průchodu distribučním systémem musí být schopny nést zatížení a musí odolávat deformacím v zatíženém stavu.Plastové palety musí odolávat podmínkám prostředí, ve kterém probíhají příslušné operace, a být schopny absolvovat jeden nebo více transportních cyklů v závislosti na příslušném distribučním systému. Palety musí být kompatibilní se zařízením používaným pro balení a manipulaci s materiály, a aby obchodní transakce byla ekonomická, musí být cena palety přiměřená hodnotě dopravovaného produktu.

CENÍK PALET NA VYŽÁDÁNÍ ZDE. 

  

 

 
Cz De En
Novinky
Kontakt
Kontakt - EURo palety

Martin Somol s.r.o., Dukelských hrdinů 2251, 269 01 Rakovník

Tel./Office: +420 603 232 923

Účt./Fakturace: +420 603 849 148

Provozovna: ul. Dukelských hrdinů 2251, CZ-269 01 Rakovník

e-mail: martin.somol@email.cz

Mapa:

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies